PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    CG_`DKNO1D2[XCNXO(NF]$Q

Shandong OBeer Machinery Equipment Co., Ltd. minangka produsen peralatan pembuatan bir profesional. Perusahaan nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan, instalasi lan komisioning, lan komitmen kanggo dadi pemasok peralatan kelas siji. Produksi utama yaiku: pabrik mikro, sistem homebrew, pabrik bir lan pabrik komersial, peralatan winery lan peralatan pendukung.

Perusahaan Obeer duwe tim riset lan pengembangan teknis profesional, teknologi produksi sing luar biasa, peralatan produksi canggih, lan sistem layanan purna jual sing sampurna…

PAWARTA

1

Shandong OBeer Machinery Equipment Co., Ltd. minangka produsen peralatan pembuatan bir profesional. Perusahaan nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan, instalasi lan komisioning, lan komitmen kanggo dadi pemasok peralatan kelas siji. Produksi utama yaiku: pabrik mikro, sistem homebrew, pabrik bir lan pabrik komersial, peralatan winery lan peralatan pendukung.

How has the beer industry recovered? Look at the progress bars of these countries
Kepiye industri bir pulih? Deleng ...
The craft beer market under the epidemic and the countermeasures taken by our company
Pasar bir kerajinan ing ...