Pabrik Bir Mikro

Katrangan singkat:

Kekandelan Jaket Batin (SUS304): 3.0mm
Kekandelan Jaket Eksternal: 2.0mm
Kekandelan sirah segel: 3.0mm


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: 1000L pabrik bir mikro

1 sistem panggilingan malt mesin malt millercilik gristFlex auger
2 Sistem remukan Tangki masash, tank lauter
Tangki umob, tank pusaran
Tangki banyu panas
Motors pompa banyu mash / wort / panas
Piranti oksigen sing akeh
Platform operasi
Penukar panas piring
3 Sistem fermentasi Fermenter bir
Tangki bir sing padhang
Tangki nambah ragi
Aksesoris, kayata conto katup, pengukur tekanan, katup pengaman lan liya-liyane
4 Sistem adhem Tangki banyu es
Unit lemari es
Pompa banyu es
5 Sistem reresik CIP tank desinfeksi & tangki alkali & pompa pembersih lsp.
6 Kontroler Sistem kontrol: PLC otomatis lan semi-otomatis, merek elemen kalebu MCGS, Siemens lan liya-liyane.
01

1. Unit Penggilingan Malt

Crusher rolling sing bisa disetel partikel 

Auger sing fleksibel utawa baja kanggo langsung ngangkat gandum kanggo mash tun

02

2. Sistem remuk:

Kita bisa nyediakake 2 kapal, 3 kapal lan 4 pabrik bir miturut kabutuhan lan proses pembuatan bir. 

03
04-1

Fitur utama:

1. Pabrik bir 1000 L:

1). Cara pemanasan: uap, geni langsung, listrik.

2). Daur ulang banyu panas kanggo ngirit energi,

3). Sistem raker semi-otomatis kanggo gabah sing wis dibuwang.

4). Merek terkenal kanggo kompan lan ketel uap.

5). Pipa masash ora duwe pojok mati supaya gampang dibersihake lan diseduh.

* Bahan resistensi abrasi sing apik

Kekandelan Jaket Batin (SUS304): 3.0mm

Kekandelan Jaket Eksternal: 2.0mm

Kekandelan sirah segel: 3.0mm

* Efek jampel kualitas dhuwur

Kekandelan poliuretan: 80mm

* Teknologi las lan polish sing apik

Kabeh welding proteksi gas argon. Polesan presisi nganti Ra0.6µm.

* Dhukungan teknologi sing kuat

Nyedhiyakake nggambar saben tank lan nggambar tata kabeh proyek miturut

bengkel pelanggan

* Komponen elektronik merek paling populer ing donya

Contone, kita nggunakake Siemens PLC lan layar tutul, tombol Schneider pemutus sirkuit, katup elektromagnetik Airtac lan bagean pneumatik liyane, lsp.

3. Sistem fermentasi

Karakteristik Teknis:

Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304

Jaket & Terisolasi

Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda

Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep

4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling

Spesifikasi:

Kapasitas Kerja: 1000L utawa 2000L

Diameter Batin: 1100mm * 2600mm

Isolasi PU: 60-100mm

Diameter njaba: 1260mm * 2600mm

Kekandelan: Cangkang Batin: 3 mm, Jaket Dimple: 1,5 mm, Klambi: 2 mm

Fermenter kalebu:

Manway Ndhuwur utawa Bayangan Sisih kurang Manway

Racking Port nganggo Katup Kupu-kupu Tri-Clover

Pelabuhan Discharge nganggo Katup Kupu-kupu Tri-Clover

2 Outlet Tri-Semanggi kanthi Katup Kupu-kupu

CIP Arm lan Ball Semprot

Katup Sampel

Pengukur Tekanan

Katup Katup

Thermowell

4. Unit Pendingin

Tangki banyu glikol sing diisolasi nganggo utawa tanpa koil tembaga kanggo nyepetake lan nyampur cairan glikol

-Edisi efisiensi utawa lemari es kanthi fryon kanggo nyuplai energi adhem

-Pompa sentrifugal sanitasi kanggo daur ulang banyu glikol ing antarane tank lan penukar panas

-Kabeh pipa, pas, bahan jampel kalebu

05

5.CIP unit

-Material SS304, Kandel kanggo tank 2mm

-Kuwasa pemanas kanggo Alkali Tank 2KW

-Tangkal jumlah 2 pcs: Tangki sterilisasi lan tank minuman keras Alkali.

Kontrol -Pisah kanggo unit CIP. 

06

6. Unit Kontrol

Kabinet pengendali listrik kanthi suhu, ngontrol on-off kanggo pabrik bir

Kabinet pengendali listrik kanthi suhu, kendhali on-off kanggo fermenter kanthi otomatis.

-Kontrol suhu, termokopel, katup solenoid lsp kalebu

-PLC kanthi panel layar tutul kanggo panjaluk khusus

07

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita