Sistem Fermentasi

Katrangan singkat:

Volume total: 28500L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 20000L.
Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
Jaket & Terisolasi
Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: fermenter kerucut 20000L

Fitur Utama

Sistem fermentasi

Karakteristik Teknis:

Volume total: 28500L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 20000L.

Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga

Jaket & Terisolasi

Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda

Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep

4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling

Spesifikasi:

Kapasitas Kerja: 20000L

Diameter Batin: Syarat.

Isolasi PU: 80-100mm

Diameter njaba: Syarat.

Kandel: Cangkang Batin: 4 mm, Jaket Dimple: 1,5 mm, Klambi: 2 mm

Fermenter kalebu:

Manway Ndhuwur utawa Bayangan Sisih kurang Manway

Racking Port nganggo Katup Kupu-kupu Tri-Clover

Pelabuhan Discharge nganggo Katup Kupu-kupu Tri-Clover

2 Outlet Tri-Semanggi kanthi Katup Kupu-kupu

CIP Arm lan Ball Semprot

Katup Sampel

Pengukur Tekanan

Katup Katup

Thermowell 

01
02

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita