Peralatan Bir Nano

Katrangan singkat:

Output / Bir: 3.5bbl
Bir / Minggu: 2 ~ 6
Output / Minggu: 24bbl-48bbl
Pasokan Listrik: 3phase / 380 (220, 415.440…) v / 50 (60) Hz
Fase Tunggal: / 220 (110, 240…) v / 50 (60) Hz
Sumber pemanas: Listrik / Uap


Detail Produk

Tag Produk

Sistem pembuatan bir 3,5bbl kanggo bir Pub & Bar & Restaurant

Miturut kabutuhan pelanggan, mula bisa nyedhiyakake sistem pembuatan bir 3-5bbl kanthi sistem kombinasi kanggo ngirit area investasi lan Bir.

Unit Pabrik Bir 3.5bbl

Tunas, Tuner tun, Ketel Rebus, tunas Whirlpool kanthi macem-macem kombinasi

Tangki banyu panas lan tangki banyu adhem kanggo opsional ing kombinasi khusus

Cara nggawe infus utawa decoction dirancang kanthi tepat

Lapisan baja tahan karat utawa tembaga misuwur

Rong tahap utawa penukar panas tataran siji kanggo adhem wort

Platform kerja terintegrasi kanthi stainless steel

Pompa wort sanitasi lan efisiensi

Kabeh pipa lan perlengkapan

Unit Fermentasi 3.5BBL utawa 7BBL

Tangki fermentasi silinder kerucut standar stainless steel

Ukuran tunggal minangka pabrik bir umume digunakake ing restoran

Jumlah tangki persis diitung kanthi siklus fermentasi kanggo macem-macem bir

Kabeh tumpukan, katup, alat pengukur tekanan, perlengkapan dll

Sing paling penting: Unit Filter Bir (opsional)

Ing restoran utawa bar, bir mesthi disedhiyakake minangka bir kerajinan tanpa filtrasi

Output / Bir

3.5bbl

Bir / Minggu

2 ~ 6

Output / Minggu

24bbl-48bbl

Pasokan Listrik

3phase / 380 (220, 415.440…) v / 50 (60) Hz

Fase Tunggal

/ 220 (110, 240…) v / 50 (60) Hz

Sumber Panas

Listrik / Uap

Panjaluk Wilayah  

> 20M2

Brewmaster

1

Cathetan

1hl = 100liter; 1Gallon = 3.7854liter; 1Barrel (BBL) = 117Liter;

 

1 sistem panggilingan malt mesin malt millercilik grist
2 Sistem remukan Tangki masash, tank lauter
Tangki umob, tank pusaran
Tangki banyu panas
Motors pompa banyu mash / wort / panas
Piranti oksigen sing akeh
Platform operasi
Penukar panas piring
3 Sistem fermentasi Fermenter bir
Tangki bir sing padhang
Tangki nambah ragi
Aksesoris, kayata conto katup, pengukur tekanan, katup pengaman lan liya-liyane
4 Sistem adhem Tangki banyu es
Unit lemari es
Pompa banyu es
5 Sistem reresik CIP tank desinfeksi & tangki alkali & pompa pembersih lsp.
6 Kontroler Sistem kontrol, kita duwe PLC otomatis lan semi-otomatis, merek elemen kalebu LG, Siemens lan liya-liyane.
7 Mesin Keg Mesin Keg (mesin cuci tong lan mesin pengisi tong), merek sistem kontrol yaiku Siemens.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita