Piranti Bir Bir Bir

Katrangan singkat:

Bahan resistensi abrasi sing apik
Kekandelan Jaket Batin (SUS304): 3.0mm
Kekandelan Jaket Eksternal: 2.0mm
Kekandelan sirah segel: 3.0mm


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Sistem Pabrik Bir 3000L

Aplikasi: Pabrik bir mikro, Pabrik bir industri

1

sistem panggilingan malt

mesin malt millercilik grist

Flex auger

2

Sistem remukan

Tangki masash, tank lauter
Tangki umob, tank pusaranTangki masak (Opsional)
Tangki banyu panas
Motors pompa banyu mash / wort / panas
Piranti oksigen sing akeh
Platform operasi
Penukar panas piring

3

Sistem fermentasi

Fermenter bir
Tangki bir sing padhang
Tangki nambah ragi
Aksesoris, kayata conto katup, pengukur tekanan, katup pengaman lan liya-liyane

4

Sistem adhem

Tangki banyu esTangki banyu adhem
Unit lemari es
Pompa banyu es

5

Sistem reresik CIP

tank desinfeksi & tangki alkali & pompa pembersih lsp.

6

Kontroler

Sistem kontrol: PLC otomatis lan semi-otomatis, merek elemen kalebu MCGS, Siemens lan liya-liyane.
1

1. Unit Penggilingan Malt

Crusher rolling sing bisa disetel partikel 

Auger sing fleksibel utawa baja kanggo langsung ngangkat gandum kanggo mash tun

02

2. Sistem remuk:

Kita bisa 4 kapal utawa 5 pabrik bir miturut sarat lan proses pembuatan bir.

03-1
04

Fitur utama:

1. Pabrik bir 3000L:

1). Cara pemanasan: uap,

2). Daur ulang banyu panas & adhem kanggo ngirit energi,

3). Sistem agitator otomatis lan sistem raker

4). Sistem agitator lan raker otomatis kanggo gandum lan blanja sing akeh.

5) .M merek terkenal kanggo kompan lan ketel uap.

6). Pipa masash ora duwe pojok mati supaya gampang dibersihake lan diseduh.

7). Terusake produksi, 3-4 batch saben kali.

8). Sistem kontrol otomatis utawa otomatis kanggo opsional.

* Bahan resistensi abrasi sing apik

Kekandelan Jaket Batin (SUS304): 3.0mm
Kekandelan Jaket Eksternal: 2.0mm
Kekandelan sirah segel: 3.0mm

* Efek jampel kualitas dhuwur

Kekandelan poliuretan: 80mm

* Teknologi las lan polish sing apik

Kabeh welding proteksi gas argon. Polesan presisi nganti Ra0.6µm.

* Dhukungan teknologi sing kuat

Nyedhiyakake gambar saben tank lan nggambar tata kabeh proyek miturut lokakarya pelanggan

* Komponen elektronik merek paling populer ing donya

Contone, kita nggunakake Siemens PLC lan layar tutul, tombol Schneider pemutus sirkuit, katup elektromagnetik Airtac lan bagean pneumatik liyane, lsp.

*Sistem pemanas internal kanggo nambah intensitas nggodhok

3. Sistem fermentasi

04

Karakteristik Teknis:

Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304

Jaket & Terisolasi

Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda

Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep

4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling

Spesifikasi:

Kapasitas Kerja: 300L, 6000L, 9000L

Diameter Batin: Disesuaikan

Isolasi PU: 60-100mm

Diameter njaba: disesuaikan

Kekandelan: Cangkang Batin: 3 mm, Jaket Dimple: 1,5 mm, Klambi: 2 mm

Fermenter kalebu:

Manway Ndhuwur utawa Bayangan Sisih kurang Manway

Racking Port nganggo Katup Kupu-kupu Tri-Clover

Pelabuhan Discharge nganggo Katup Kupu-kupu Tri-Clover

2 Outlet Tri-Semanggi kanthi Katup Kupu-kupu

CIP Arm lan Ball Semprot

Katup Sampel

Pengukur Tekanan

Katup Katup

Thermowell 

4. Unit Pendingin

-Tangki banyu glikol sing diisolasi lan tank banyu adhem 

-Edisi efisiensi utawa lemari es kanthi fryon kanggo nyuplai energi adhem

-Pompa sentrifugal sanitasi kanggo daur ulang banyu glikol ing antarane tank lan penukar panas

-Kabeh pipa, pas, bahan jampel kalebu

05

5.CIP unit

-Material SS304, Kandel kanggo tank 2mm

-Kuwasa pemanas kanggo Alkali Tank 2KW

-Ukuran: 4 pcs: Tangki sterilisasi, Tangki Asam, tank minuman keras Alkali, lan tank banyu.

Kontrol -Pisah kanggo unit CIP. 

01

6. Unit Kontrol

--PLC kanthi panel layar tutul lan sistem kontrol komputer Industri

Kabinet pengendali listrik kanthi suhu, ngontrol on-off kanggo pabrik bir

Kabinet pengendali listrik kanthi suhu, kendhali on-off kanggo fermenter kanthi otomatis.

-Kontrol suhu, termokopel, katup solenoid lsp kalebu

2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita