Unit Brewhouse & Mash

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: 500L 2vessel brewhouse, mash & tank lauter, ketel & whirlpool

Aplikasi: bar bir, pub, restoran

2 Sistem remuk & pabrik bir Tangki masash & tank lauter
Tangki godhok & tanki pusaran
Tangki banyu panas (opsional)
Motors pompa banyu mash / wort / panas
Piranti oksigen sing akeh
Platform operasi
Penukar panas piring

 

01

Sistem 1.Mash:

Katrangan

Mash / Lauter tun

Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga.
Kapasitas padha karo tuning masak lan uga bisa digawe saka klambi waja utawa tembaga. Nduwe desain kanthi dhasar sing salah ing kawat v stainless steel lan peralatan karpet sing nduwe fungsi agitator, garu lan penghapus penghasilan sing wis dibuwang. Iki minangka alat sing unik banget lan migunani amarga sawise nyaring pari-parian pariwara sing disedhiyakake bakal dicopot saka tuner lawas, ngirit wektu lan energi saka brewmaster. Salajengipun, mash / lauter tun saged dilengkapi aksesoris tambahan kayata kaca tingal, jet CIP kanggo nyederhanakake pencucian.

Ketel Rebus / Swirlpool

Sawise umbah-umbah, wort bir digodhog nganggo hop (lan rasa liyane yen digunakake) ing tank sing dikenal minangka teko ketel / whirlpool. Proses nggodhok yaiku reaksi kimia lan teknis, kalebu sterilisasi wort kanggo mbusak bakteri sing ora dikarepake, ngeculake rasa hop, rasa pait lan senyawa aroma liwat isomerisasi, mungkasi proses enzimatik, presipitasi protein, lan konsentrasi wort.

Pabrik Bir

1) Tunas / Lauter Tun + Ketel Rebus / Whirlpool Tun

2) Mash / Lauter Tun / Tangki Minuman Minuman Panas + Campuran Ketel / Tunai Whirlpool

3) Mash / Lauter Tun + Ketel Rebus / Whirlpool + Tangki Minuman Panas

2. Sistem remuk:

* Dibangun saka SUS 304; Disikat cangkang njaba

* 20% ~ 30% papan endhas

* Isolasi: Wol watu

* Kandel lapisan insulasi: 80mm

* Kekandelan interior: 3mm, Kekandelan eksterior: 2mm

* Pemanasan: Uap, Listrik utawa geni Langsung.

* Sistem agitasi mekanik lan raker: kontrol frekuensi

* Manway sing dipasang ing ndhuwur, kaca paningale opsional

* Reresik: 360°bal reresik semprotan putar

* Sisih salah: Lantai Palsu V-Wire Klebu ing Mash / Lauter Tun - sakbenere njamin aliran wort sing tetep

* Tingkat cair kanthi pipa sambungan skala

* Pipa outlet kondensat ing ketel

* Lampu lampu LED

* Thermowell kanggo suhu, Probe Suhu PT100.

* Pepe ndhuwur, Sudut taper ngisor 140 °.

* Kombinasi keamanan.

02

* Perlindhungan lumahing piring, pita polesan ing las.

* Panel layar tutul lan program PLC

* Kontrol otomatis utawa otomatis kanthi katup buttlefly elektronik utawa pneumatik

* Platform pembuatan bir stainless steel & tangga utawa tangga terpadu kanthi bantalan sikil sing luwes kanggo leveling platform

* Kanthi kabeh katup lan aksesoris sing cocog.

Mangga dihubungi kanggo rincian liyane !!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita