Pabrik Bir Tembaga

Katrangan singkat:

Tuning / ceret mashing digawe saka waja tahan karat. Mash tun minangka prau sing digunakake ing proses mashing kanggo ngubah pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: 500L Copper Brewery

Biasane nggunakake tank njaba tembaga, bagian njero isih ana bahan SS304 utawa SS316 kanggo nggawe tank pembuatan bir. 

1

Sistem 1.Mash

Katrangan

500L Mash tun

Tuning / ceret mashing digawe saka waja tahan karat. Mash tun minangka prau sing digunakake ing proses mashing kanggo ngubah pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi.

500L Tangki lauter

Tun lauter digunakake kanggo nyaring lan njlentrehake cairan gula (diarani wort) saka campuran banyu-panas sing digawe panas (diarani mash) sing asale saka tuning mashing. Nduwe desain kanthi dhasar sing salah ing kawat v stainless steel lan peralatan karpet sing nduwe fungsi agitator, garu lan penghapus penghasilan sing wis dibuwang. Iki minangka alat sing unik banget lan migunani amarga sawise nyaring pari-parian pariwara sing disedhiyakake bakal dicopot saka tuner lawas, ngirit wektu lan energi saka brewmaster. 

500L Ketel Rebus / Swirlpool

Sawise umbah-umbah, wort bir digodhog nganggo hop (lan rasa liyane yen digunakake) ing tank sing dikenal minangka teko ketel / whirlpool. Proses nggodhok yaiku reaksi kimia lan teknis, kalebu sterilisasi wort kanggo mbusak bakteri sing ora dikarepake, ngeculake rasa hop, rasa pait lan senyawa aroma liwat isomerisasi, mungkasi proses enzimatik, presipitasi protein, lan konsentrasi wort.

2.500L sistem Tembaga Mashing

*Lumahing njaba: Tembaga, TH: 2mm;

Lumahing njero: SUS304, TH: 3mm Passivasi packling batin.

* 20% ~ 30% papan endhas

* Isolasi: Wol watu

* Kandel lapisan insulasi: 80mm

* Kekandelan interior: 3mm, Kekandelan eksterior: 2mm

* Pemanasan: Uap, Listrik utawa geni Langsung.

* Sistem agitasi mekanik lan raker: kontrol frekuensi

* Manway sing dipasang ing ndhuwur, kaca paningale opsional

* Reresik: 360°bal reresik semprotan putar

* Sisih salah: Lantai Palsu V-Wire Klebu Lauter Tun - sakbenere njamin aliran wort sing konsisten

* Tingkat cair kanthi pipa sambungan skala

* Pipa outlet kondensat ing ketel

* Lampu lampu LED

* Thermowell kanggo suhu, Probe Suhu PT100.

* Pepe ndhuwur, Sudut taper ngisor 140 °.

* Kombinasi keamanan.

02

* Perlindhungan lumahing piring, pita polesan ing las.

* Panel layar tutul lan program PLC

* Kontrol otomatis utawa otomatis kanthi katup buttlefly elektronik utawa pneumatik

* Platform pembuatan bir stainless steel & tangga utawa tangga terpadu kanthi bantalan sikil sing luwes kanggo leveling platform

* Kanthi kabeh katup lan aksesoris sing cocog.

Pilihan:

* Tangki banyu panas lan tank banyu adhem kanggo opsional ing kombinasi khusus

* Wort Grant

Mangga dihubungi kanggo rincian liyane !!

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita