Shandong Obeer Machinery Co., Ltd.

Visi Kita: Dadi mitra bir bir sing setya.

Shandong OBeer Machinery Equipment Co., Ltd. minangka produsen peralatan pembuatan bir profesional. Perusahaan nggabungake desain, R&D, produksi, penjualan, instalasi lan komisioning, lan komitmen kanggo dadi pemasok peralatan kelas siji. Produksi utama yaiku: pabrik mikro, sistem homebrew, pabrik bir lan pabrik komersial, peralatan winery lan peralatan pendukung.

Perusahaan Obeer duwe tim riset lan pengembangan teknis profesional, teknologi produksi sing luar biasa, peralatan produksi canggih, lan sistem layanan purna jual sing sampurna; Kanthi sinau proses produksi bir sing beda-beda ing jagad iki lan ngrancang peralatan nggawe bir kanggo pelanggan domestik lan manca miturut sarat tartamtu para pelanggan.

Kita ora mung ngupayakake kualitas produk sing apik, nanging luwih akeh prihatin babagan budaya lan sistem layanan perusahaan, sing ditrapake kanggo nyiyapake citra lan merek perusahaan, ngetutake konsep ngrancang spesialisasi, standardisasi produksi lan manajemen diversifikasi, misi perusahaan kita nggawe regane pelanggan, kudu menehi perhatian marang kualitas produk, Kita ngupayakake nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Wiwit perusahaan iki didegake ing 2016, kita wis nyedhiyakake peralatan pembuatan bir lan sukses diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah kalebu Jerman, Rusia, Belgia, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Kazakhstan, Uzbekistan, Georgia, Korea Selatan, Argentina, Brasil, Singapura lan wilayah lan negara liyane. Amarga kualitas produk lan layanan purna jual sing apik, mula wis diakoni lan dipuji para pelanggan!

Inovatif, Efisien, hemat energi, lan Ekonomis, kita minangka mitra solusi global kanggo bir kerajinan!