• Water Treatment System For Brewery

    Sistem Perawatan Banyu Kanggo Pabrik Bir

    Banyu ing saindenging negara beda-beda gumantung lan banyune bakal mengaruhi langsung rasa bir. Kekerasan, sing kasusun saka kalsium lan ion magnesium kudu dipikirake. Akeh tukang masak seneng banyu ngemot paling ora 50 mg / l Kalsium, nanging kakehan bisa ngrugekake rasa amarga nyuda rasa asam ing pH. Kajaba iku, sethithik Magnesium apik, nanging kakehan bisa nggawe rasa pait. 10 nganti 25 mg / l mangan sing paling disenengi.
  • Draught Beer Machine

    Mesin Bir Draf

    Draft bir, uga draf eja, yaiku bir sing disedhiyakake saka tong utawa tong tinimbang saka botol utawa kaleng. Bir rancangan sing disedhiyakake saka tong tekanan uga dikenal minangka bir keg.
  • Beer Kegs

    Bir Kegs

    Tutul bir minangka katup, khusus tunyuk, kanggo ngontrol pelepasan bir. Nalika jinis tutul liyane bisa uga diarani keran, katup utawa spigot, panggunaan keran kanggo bir meh universal.
  • Beer Filtration System

    Sistem Filtrasi Bir

    Filtrasi bir liwat saringan bumi lilin diatomacea minangka solusi paling umum kanggo filtrasi ing microbrewery kanthi ukuran medium lan gedhe.
  • Air compressor system

    Sistem kompresor udara


    Saliyane ngumbah keg lan botol / komplen, kompresor udara uga alat sing migunani kanggo tugas liyane ing pabrik pembuatan bir. Aerasi minangka proses penting kanggo nggawe bir, yaiku kalebu nambah oksigen ing ragi sajrone fermentasi. Udara sing dikompres uga digunakake kanggo ngeterake mesin sajrone proses klarifikasi.
  • Accessories and Auxiliary Machines

    Aksesoris lan Mesin Bantu

    Baris pengalengan bir linier iki digunakake kanggo ngisi bir ing kaleng, pembilas, pengisi lan lapisan kanggo unit sing dipisahake. Bisa ngrampungake kabeh proses kayata ngumbah, ngisi lan nyegel.
  • Steam Generator

    Generator Uap

    Generator Uap minangka sumber uap jenuh kualitas tinggi sing sampurna kanggo pabrik mikro, pabrik bir lan sistem pembuatan bir uap sing luwih cilik.
  • Malt Milling System

    Sistem Penggilingan Malt

    Sistem pangolahan malt kalebu mesin lan peralatan liyane sing dibutuhake kanggo nyiyapake biji-bijian malt sadurunge miwiti produksi wort ing pabrik bir.
  • Hop Gun System

    Sistem Hop Gun

    "Hopping garing", uga diarani "cold-hopping" ing bisnis, minangka prosedur sing ngasilake minyak esensial sing larang saka lupulin sing ana ing cangkir ing bir. Luncur garing ditindakake sawise proses pembuatan bir ing wilayah sing adhem. Ing wektu iki, bir wis rampung nanging durung diwasa.