Mesin Isi Bir

Katrangan singkat:

Sistem Pengisian nyedhiyakake macem-macem botol otomatis lan manual isobaric (counter-pressure) bir lan mesin pengalengan kalebu bilasan semi-otomatis, pengisi & capper / monoblocks seamer.


Detail Produk

Tag Produk

Botol isi botol bir

Sistem Pengisian nyedhiyakake macem-macem botol otomatis lan manual isobaric (counter-pressure) bir lan mesin pengalengan kalebu bilasan semi-otomatis, pengisi & capper / monoblocks seamer.

Jalur ngisi bir iki uga bisa digunakake kanggo mbotol macem-macem minuman sing padhang lan isih ana kayata banyu, anggur, sari, kombucha, minuman ringan lan minuman bergas.

Baris ngisi bisa nyedhiyakake 1000BPH Line, 2000BPH Line, 3000BPH Line, 5000BPH Line, 6000BPH Line, 8000BPH Line miturut kapasitas pabrik.

Fitur:

1. Nggunakake conveyor dikirim akses lan mindhah rodha ing botol sing langsung nyambung teknologi; rantai sekrup lan conveyor sing dibatalake, iki nggawe pangowahan bentuk botol dadi luwih gampang.

2. Transmisi botol nganggo teknologi gulu botol klip, transformasi bentuk botol ora prelu nyetel level peralatan, cukup mung ganti sing gegandhengan piring lempeng, rodha lan nilon.

3. Klip mesin cuci botol stainless steel sing dirancang khusus solid lan awet, ora ana tutul karo lokasi sekrup cangkem botol kanggo ngindhari polusi sekunder.

4. Katup ngisi tekanan tekanan kanthi kecepatan tinggi, ngisi cepet, ngisi akurat lan ora metu.

5. Mudhunake spiral nalika botol output, ngowahi bentuk botol ora prelu nyetel dhuwure rantai conveyor.

Model BCGF24-32-10
Kapasitas(B / H) (330ml, 500ml, 720ml), 1000-8000 Botol
Ukuran botol Gulu: φ20-50mm;Dhuwur150-320mm
Isi presisi <+ 1MM
Tekanan udara 0,4Mpa
Konsumsi udara (m⊃3; / min) 0,3
Kekuwatan(kw) 3.5
Bobot(kg) Miturut mesin pengisi
Ukuran(L * W * H)(mm) Miturut mesin pengisi
3
1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk