• Bottle filling machine

    Mesin ngisi botol

    Mesin ngisi botol Kita bisa nyedhiyakake mesin ngisi bir saka 100-500botol saben jam, uga sampeyan bisa milih sistem manual lan semi-otomatis. Botol ngisi botol bir Sistem Filling nyedhiyakake macem-macem botol otomatis lan manual isobaric (counter-pressure) bir lan mesin pengalengan kalebu bilasan semi-otomatis, pengisi & capper / monoblocks seamer. Baris ngisi bir iki uga bisa digunakake kanggo mbotol macem-macem minuman sing padhang lan isih padha ...
  • Beer Filling Machinery

    Mesin Isi Bir

    Sistem Pengisian nyedhiyakake macem-macem botol otomatis lan manual isobaric (counter-pressure) bir lan mesin pengalengan kalebu bilasan semi-otomatis, pengisi & capper / monoblocks seamer.