• Commercial Beer Brewing Equipment

    Piranti Bir Bir Bir

    Bahan resistensi abrasi sing apik
    Kekandelan Jaket Batin (SUS304): 3.0mm
    Kekandelan Jaket Eksternal: 2.0mm
    Kekandelan sirah segel: 3.0mm
  • 2000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Vertikal 2000L

    Jeneng produk: Tangki Bir Brighton Vertikal 2000L Vertikal, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin bir pungkasan, tangki panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • 5000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Terang Vertikal 5000L

    Jeneng produk: 5000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin bir pungkasan, tank panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • 8000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Vertikal 8000L

    Jeneng produk: 8000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin akhir bir, tangki panyimpenan bir - iki istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • 20000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Vertikal 20000L

    Jeneng produk: 20000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin akhir bir, tangki panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • Chiller and pipelines

    Chiller lan pipa

    Deskripsi Chiller: Chiller minangka mesin sing ngilangi panas saka cairan liwat kompresi uap, pendinginan Adsorpsi, utawa siklus pendinginan penyerapan. Cairan iki banjur bisa disalurake liwat penukar panas kanggo adhem peralatan, utawa aliran proses liyane (kayata hawa utawa banyu proses). Minangka produk sampingan sing dibutuhake, pendinginan nggawe panas sampah sing kudu kesel kanggo swasana, utawa kanggo efisiensi sing luwih gedhe, bisa dibalekake kanggo tujuan panas. Pipa pendinginan glikol Ful ...
  • Cold liquor tank

    Tangkis omben-omben adhem

    Jeneng produk: Tangkis omben-omben adhem Tangki minuman keras adhem yaiku wadhah penyangga lan nggawa banyu adhem sing bakal digunakake kanggo adhem wort sing pahit menyang lapangan suhu sing bisa difermentasi sawise digodhog. Desain standar tangki banyu adhem: 1. Volume efektif: miturut kapasitas wort lan jumlah fermentasi. 2. Lubang ndhuwur, tampilan level kaca. 3.S elemen kanggo adhem banyu. 4. Bahan: SUS304. Kekandelan batin: 3mm, kekandelan njaba: 2mm. Wulu wulu, kekandelan: 80mm. 5. Lumahing batin: Pengambilan lan ...
  • Water Treatment System For Brewery

    Sistem Perawatan Banyu Kanggo Pabrik Bir

    Banyu ing saindenging negara beda-beda gumantung lan banyune bakal mengaruhi langsung rasa bir. Kekerasan, sing kasusun saka kalsium lan ion magnesium kudu dipikirake. Akeh tukang masak seneng banyu ngemot paling ora 50 mg / l Kalsium, nanging kakehan bisa ngrugekake rasa amarga nyuda rasa asam ing pH. Kajaba iku, sethithik Magnesium apik, nanging kakehan bisa nggawe rasa pait. 10 nganti 25 mg / l mangan sing paling disenengi.
  • Draught Beer Machine

    Mesin Bir Draf

    Draft bir, uga draf eja, yaiku bir sing disedhiyakake saka tong utawa tong tinimbang saka botol utawa kaleng. Bir rancangan sing disedhiyakake saka tong tekanan uga dikenal minangka bir keg.
  • Beer Kegs

    Bir Kegs

    Tutul bir minangka katup, khusus tunyuk, kanggo ngontrol pelepasan bir. Nalika jinis tutul liyane bisa uga diarani keran, katup utawa spigot, panggunaan keran kanggo bir meh universal.
  • Beer Filtration System

    Sistem Filtrasi Bir

    Filtrasi bir liwat saringan bumi lilin diatomacea minangka solusi paling umum kanggo filtrasi ing microbrewery kanthi ukuran medium lan gedhe.
  • Air compressor system

    Sistem kompresor udara


    Saliyane ngumbah keg lan botol / komplen, kompresor udara uga alat sing migunani kanggo tugas liyane ing pabrik pembuatan bir. Aerasi minangka proses penting kanggo nggawe bir, yaiku kalebu nambah oksigen ing ragi sajrone fermentasi. Udara sing dikompres uga digunakake kanggo ngeterake mesin sajrone proses klarifikasi.