• Keg washer

    Mesin cuci keg

    Sijine tong

    → Siraman udara (sisa residu) [Katup pembilasan udara, katup pembuangan]

    → Siraman banyu resik panas valve Katup banyu bersih panas, katup limbah】
  • Keg washer and filler

    Mesin cuci lan pangisi Keg

    1. Kontroler sing bisa diprogram kanthi otomatis ngontrol kabeh proses, lan kabeh paramèter bisa diatur liwat layar tutul.
    2. Layar tutul nampilake status kerja.
    3. Reresik lan ngisi bisa rampung ing mesin iki sekaligus. Bagéan utama pipa gas nggunakake sambungan sing kaku, ora ana bocor, umur dawa, sing cocog kanggo ngreksa bir
  • Keg filler

    Pangisi keg

    Miturut syarat kapasitas sampeyan, mula bisa nyedhiyakake pengisi kepala tunggal lan dobel.