• Chiller and pipelines

    Chiller lan pipa

    Deskripsi Chiller: Chiller minangka mesin sing ngilangi panas saka cairan liwat kompresi uap, pendinginan Adsorpsi, utawa siklus pendinginan penyerapan. Cairan iki banjur bisa disalurake liwat penukar panas kanggo adhem peralatan, utawa aliran proses liyane (kayata hawa utawa banyu proses). Minangka produk sampingan sing dibutuhake, pendinginan nggawe panas sampah sing kudu kesel kanggo swasana, utawa kanggo efisiensi sing luwih gedhe, bisa dibalekake kanggo tujuan panas. Pipa pendinginan glikol Ful ...
  • Cold liquor tank

    Tangkis omben-omben adhem

    Jeneng produk: Tangkis omben-omben adhem Tangki minuman keras adhem yaiku wadhah penyangga lan nggawa banyu adhem sing bakal digunakake kanggo adhem wort sing pahit menyang lapangan suhu sing bisa difermentasi sawise digodhog. Desain standar tangki banyu adhem: 1. Volume efektif: miturut kapasitas wort lan jumlah fermentasi. 2. Lubang ndhuwur, tampilan level kaca. 3.S elemen kanggo adhem banyu. 4. Bahan: SUS304. Kekandelan batin: 3mm, kekandelan njaba: 2mm. Wulu wulu, kekandelan: 80mm. 5. Lumahing batin: Pengambilan lan ...
  • Glycol liquid tank

    Tangki cair glikol

    Jeneng produk: Tangki cair glikol Sabanjure ing proses yaiku fermentasi. Wort ana ing fermentasi, ragi dipasang, lan proses fermentasi diwiwiti. Nggunakake jaket adhem ing fermenter, glikol sing adhem bisa nggawe bir kanggo njaga suhu fermentasi sing becik sajrone proses kasebut. Kanggo Bir Gaya Ale sing paling umum, mayoritas panas fermentasi digawe kanthi cepet, nalika ngramal beban adhem kanggo pabrik bir, kita nyatane ngitung beban panas nggunakake asumsi ...