• 2000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Vertikal 2000L

    Jeneng produk: Tangki Bir Brighton Vertikal 2000L Vertikal, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin bir pungkasan, tangki panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • 5000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Terang Vertikal 5000L

    Jeneng produk: 5000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin bir pungkasan, tank panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • 8000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Vertikal 8000L

    Jeneng produk: 8000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin akhir bir, tangki panyimpenan bir - iki istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir utawa tank empuk-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • 20000L Vertical Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Vertikal 20000L

    Jeneng produk: 20000L Vertical Bright Beer Tank BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin akhir bir, tangki panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiapake karbonat bir sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake disurung saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan ...
  • Horizontal Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Horisontal

    Jeneng produk: Tangki Bir Bright Horizontal Tangki bir cerah sing horisontal, uga diarani tank layanan, tank kanggo minuman sing wis dirampungake, utawa tank bir sing terang BBT. Tangki servis kanthi insulasi PUR digawe adhem nganggo banyu utawa glikol sing sirkulasi ing njero duplikator (saluran adhem ing njero jaket baja dobel). Tangki padhang kudu direkayasa dadi adhem lan nahan tekanan, kadang tumindak BBT - Tangki panyimpenan bir, tank bir tekanan bentuke silinder tank tank bir sing terang horisontal kanggo ...
  • Horizontal Beer Tank

    Tangki Bir Horisontal

    Tangki bir horisontal, uga diarani tank layanan, tank kanggo minuman sing wis rampung, utawa tank bir sing terang BBT. Tangki servis kanthi insulasi PUR digawe adhem nganggo banyu utawa glikol sing sirkulasi ing njero duplikator (saluran adhem ing njero jaket baja dobel).
  • Bright Beer System

    Sistem Bir Cerah

    Jeneng produk: Tangki Bir Bright Bright Vertical, Tangki Bir Cerah, tank tekanan silinder, tangki servis, tank pendingin bir pungkasan, tangki panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas kapal tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiyapake bir karbonat sadurunge botol, isine tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake ditolak saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan nganti 3.0 bar ....
  • Single wall Bright beer tank

    Tembok tunggal Tangki bir sing padhang

    Tangki bir sing padhang ing tembok biasane dilebokake ing omah pendingin / kamar sing adhem supaya hawa tetep ana ing ruangan. Tangki bir sing padhang ing tembok ora prelu nyambung karo unit kontrol nanging mung dilengkapi alat pengukur tekanan, sing gampang dioperasikake. Yen sampeyan duwe ruangan sing adhem mlaku-mlaku, tank bir sing padhang ing tembok bakal dadi pilihan sing tepat.