Pabrik pembuatan bir lan sertifikat ekspor

Sertifikasi

Bagean 1:

Lisensi Bisnis: Lisensi Bisnis kanggo peralatan pembuatan bir, bagean-bagean pabrik lan perdagangan lan manufaktur fasilitas relatif. Iki minangka sertifikat legal kanggo bisnis iki.

04-2

Bagean 2: Sertifikasi Kualitas

Kanthi produksi lan manajemen kontrol kualitas sing apik banget, mesin Obeer entuk sertifikat ISO 9001 lan Eropa CE. Kangge, kita uga bisa ngrancang panel kontrol kanthi standar UL USA lan CSA standar Kanada.

Standar kasebut nyedhiyakake pandhuan lan alat kanggo perusahaan lan organisasi sing pengin njamin produk lan layanane kanthi konsisten memenuhi syarat pelanggan, lan kualitas kasebut terus ditingkatake.

05
06-1