Budaya Perusahaan

image016
image015
image013

Budaya Pelayanan

Ngawula pelanggan kanthi tliti lan berkembang karo mitra minangka mitra. 

Nilai Perusahaan

Inovatif, Efisien, hemat energi, lan Ekonomis, kita minangka mitra solusi global kanggo bir kerajinan! 

Misi Perusahaan

Kanggo dadi pemasok peralatan bir kerajinan utama ing donya lan peralatan pembuatan bir O Oreer nyebar ing saindenging jagad. 

Tim Kita

07