Shandong OBeer Machinery Equipment Co., Ltd.

Alamat

 No. 12111 Jingshi Road, Distrik Lixia, Kota Jinan, Shandong, China.

Telpon

+86 139 4819 9540 (Rusia)

+86 183 9686 9045 (Inggris)

Whatsapp

+86 139 4819 9540 (Rusia)

+86 183 9686 9045 (Inggris)

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita