Kontrol kualitas

Inspeksi kualitas produk:

Perusahaan kami nganakake kontrol kualitas sajrone proses produksi wiwit saka bahan baku nganti pengiriman peralatan kanggo mesthekake kabeh produk bisa dikirim menyang pelanggan kanthi utuh

013
014
015
016

Pemeriksaan proses produksi peralatan

Tes polesan: kekasaran las 0.4-0.6um; kekasaran passivation pickling 0.6-0.8um

Deteksi tekanan

Tekanan 3Bar, Tetep tekanan 24 jam supaya ora ana bocor tekanan.

017
018