• 1000L double head fermenter

    Fermenter kepala dobel 1000L

    Kepala kaping pindho kanggo insulasi sing luwih apik
    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 500L Double Head Fermenter

    500L Kepala Fermenter Kepala

    Kepala kaping pindho kanggo insulasi sing luwih apik
    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 2000L double head fermenter

    Fermenter kepala dobel 2000L

    Kepala kaping pindho kanggo insulasi sing luwih apik
    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling