• 300L Electric Heating Brewing system

    Sistem Brewing Pemanas Listrik 300L

    Jeneng Produk: Sistem Brewing Pemanas Listrik Kapasitas: 300-600L Fungsi: Ing sistem pembuatan bir, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanas Listrik, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret. Pemanasan listrik Mash Tun minangka prau sing digunakake kanggo proses mashing kanggo ngowahi pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi. Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga. Tunai langsung Mash terisolasi kanggo njaga suhu tetep. Iku kalebu combustio langsung geni ...
  • 500L Electric Heating Brewing system

    Sistem Brewing Pemanasan Listrik 500L

    Jeneng Produk: Sistem Brewing Pemanas Listrik Kapasitas: 50-300L Fungsi: Ing sistem pembuatan bir, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanas Listrik, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret. Pemanasan listrik Mash Tun minangka prau sing digunakake kanggo proses mashing kanggo ngowahi pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi. Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga. Tunai langsung Mash terisolasi kanggo njaga suhu tetep. Iku kalebu kobongan langsung geni ...
  • 1000L Electric Heating Brewing system

    Sistem Brewing Pemanas Listrik 1000L

    Ing sistem pembuatan bir, ana rong bagean nggunakake pemanas Listrik, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
    Pemanasan listrik Mash Tun minangka prau sing digunakake kanggo proses mashing kanggo ngowahi pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi. Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga.
    Tunai langsung Mash terisolasi kanggo njaga suhu tetep. Iki kalebu kamar pembakaran langsung geni, cerobong asep lan piranti keamanan.