• Fermentation System

    Sistem Fermentasi

    Volume total: 28500L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 20000L.
    Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 1000L double head fermenter

    Fermenter kepala dobel 1000L

    Kepala kaping pindho kanggo insulasi sing luwih apik
    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 500L Double Head Fermenter

    500L Kepala Fermenter Kepala

    Kepala kaping pindho kanggo insulasi sing luwih apik
    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 10000L conical fermenter

    Fermenter kerucut 10000L

    Volume total: 14200L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 10000L.
    Kabeh AISI-304 Stainless Steel utawa Tembaga Consonstrio
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 8000L conical fermenter

    Fermenter kerucut 8000L

    Volume total: 14100L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 8000L.
    Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 5000L conical fermentation tank

    Tank fermentasi kerucut 5000L

    Volume total: 7100L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 5000L.
    Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 2000L conical fermentation tank

    Tangki fermentasi kerucut 2000L

    Karakteristik Teknis:

    Volume total: 2850L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 2000L.
    Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 500L conical fermentation tank

    Tangki fermentasi kerucut 500L

    Karakteristik Teknis:
    Volume total: 700L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 500L.
    Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
    Jaket & Terisolasi , Jaket Pendinginan Dobel Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 1000L Stacked Fermenter

    Fermenter Stacked 1000L

    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 500L Stacked Fermenter

    Fermenter tumpukan 500L

    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 300L Stacked Fermenter

    300L Fermenter Stacked

    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 2000L single wall beer fermenter

    Fermenter bir tembok tunggal 2000L

    Volume total: 2800L, 30% ruang bebas; Volume efektif: 2000L.
    Kabeh Konstruksi Baja Karat AISI-304 utawa Konstruksi Tembaga
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling