• Horizontal Bright Beer Tank

    Tangki Bir Cerah Horisontal

    Jeneng produk: Tangki Bir Bright Horizontal Tangki bir cerah sing horisontal, uga diarani tank layanan, tank kanggo minuman sing wis dirampungake, utawa tank bir sing terang BBT. Tangki servis kanthi insulasi PUR digawe adhem nganggo banyu utawa glikol sing sirkulasi ing njero duplikator (saluran adhem ing njero jaket baja dobel). Tangki padhang kudu direkayasa dadi adhem lan nahan tekanan, kadang tumindak BBT - Tangki panyimpenan bir, tank bir tekanan bentuke silinder tank tank bir sing terang horisontal kanggo ...
  • Horizontal Beer Tank

    Tangki Bir Horisontal

    Tangki bir horisontal, uga diarani tank layanan, tank kanggo minuman sing wis rampung, utawa tank bir sing terang BBT. Tangki servis kanthi insulasi PUR digawe adhem nganggo banyu utawa glikol sing sirkulasi ing njero duplikator (saluran adhem ing njero jaket baja dobel).