• 1000L 2vessel brewhouse, mash&lauter tank, kettle&whirlpool

    1000L 2vessel brewhouse, mash & tank pencuci, ketel & whirlpool

    Jeneng produk: 1000L 2vessel brewhouse, mash & tank lauter, ketel & whirlpool Aplikasi: bar bir, brew pub, restoran 2 sistem Mash & brewhouse Mash tank & tank lauter Tangki didih & tank whirlpool Tangki banyu panas (opsional) Mash / wort / pump banyu panas Motors Wort oxygenation device Platform operasi Piring panas exchanger 1.Mash system: Deskripsi 1000L Mash / Lauter tun Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga. Duwe kapasitas sing padha ...
  • Three vessel brewhouse, mash, lauter tank, kettle&whirlpool

    Telung pabrik pembuatan bir, mash, tank pencuci, ketel & whirlpool

    Sistem remuk & pabrik bir :
    Tangki masash, tank lauter
    Tangki godhok & tanki pusaran
    Tangki banyu panas (opsional)
    Motors pompa banyu mash / wort / panas
    Piranti oksigen sing akeh
    Platform operasi
    Penukar panas piring
  • Brewhouse&Mash unit

    Unit Brewhouse & Mash

    Jeneng produk: 500L 2vessel brewhouse, mash & tank lauter, ketel & whirlpool Aplikasi: bar bir, brew pub, restoran 2 sistem Mash & brewhouse Mash tank & tank lauter Tangki didih & tank whirlpool Tangki banyu panas (opsional) Mash / wort / pump banyu panas Motors Wort oxygenation device Platform operasi Piring panas exchanger 1.Sistem masash: Keterangan Mash / Lauter tun Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga. Kapasitas padha karo tu ...
  • 1000L Three vessel brewhouse, mash, lauter tank, kettle&whirlpool

    1000L Three brewhouse, remukan, tank pencuci, ketel & whirlpool

    Jeneng produk: 1000L Three brewhouse, mash, tank lauter, ketel & whirlpool Aplikasi: bar bir, pub, restoran 1.1000L Brewhouse Deskripsi 1000L 3 Kapal Brewhouse Mash / Lauter Tun + Ketel Rebus + Whirlpool Tun Mash Tun + Lauter Tun + Ketel Rebus / Whirlpool Tun 2.Sistem utama * Dibangun saka SUS 304; Cangkang njaba sing disikat * 20% ~ 30% papan endhas * Isolasi: Wol watu * Kandel lapisan insulasi: 80mm * Kekandelan interior: 3mm, Ketebalan eksterior: 2mm * Pemanas: Uap, Elektro ...
  • 2000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    2000L patang pabrik bir: remukan, tank pencuci, ketel, Whirlpool

    Sistem remuk & pabrik bir :
    Tangki masash, tank lauter
    Tangki umob, tank pusaran
    Tangki banyu panas lan tank banyu adhem
    Motors pompa banyu mash / wort / panas
    Piranti oksigen sing akeh
    Platform operasi
    Penukar panas piring
  • 3000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    Pabrik Bir 3000L sekawan kapal: remukan, tank pencuci, ketel, Whirlpool

    Sistem remuk & pabrik bir :
    Tangki masash, tank lauter
    Tangki umob, tank pusaran
    Tangki banyu panas lan tank banyu adhem
    Motors pompa banyu mash / wort / panas
    Piranti oksigen sing akeh
    Platform operasi
    Penukar panas piring
  • 5000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    5000L patang pabrik bir: remukan, tank pencuci, ketel, Whirlpool

    Sistem remuk & pabrik bir :
    Tangki masash, tank lauter
    Tangki umob, tank pusaran
    Tangki banyu panas lan tank banyu adhem
    Motors pompa banyu mash / wort / panas
    Piranti oksigen sing akeh
    Platform operasi
    Penukar panas piring
  • 8000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool, Cooking tank(optional)

    8000L patang pabrik bir: remukan, tank umbi, ketel, Whirlpool, Tangki Masak (opsional)

    Jeneng produk: 8000L patang pabrik bir: mash, tank lauter, ketel, Whirlpool, Tangki Masak (opsional) Aplikasi: Bir bir komersial 2 sistem Mash & tank brewhouse Mash tank tank tank tank Mash / wort / hot water pump Motors Wort oxygenation device Platform operasi Plate heat exchanger 1.8000L Mash system Deskripsi 4000L Tangki masak (Opsional) Tangki masak digawe saka stainless steel utawa ...
  • 1000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 1000L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 5000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 5000L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 2000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 2000L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 1500L Steam Brewing system

    Sistem Brewing Steam 1500L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.