Kepiye industri bir pulih? Deleng bar kemajuan negara-negara kasebut

Bar lan restoran dibukak siji-siji, ditambah karo pulih ekonomi wengi lan ekonomi kios lurung sing rame, pasar bir domestik wis nuduhake momentum pemulihan sing apik. Dadi, kepiye kolega asing? Pabrik Bir AS sing maune kuwatir ora bisa urip, bar Eropa didhukung karo voucher minuman, lan sawetara pabrik bir. Apa saiki wis sehat?

 

Inggris: Bar bakal dibukak paling cepet tanggal 4 Juli

Sekretaris Perdagangan Inggris Sharma ujar manawa pambukaan bar lan restoran "paling awal" kudu ngenteni tanggal 4 Juli. Asile, pub Inggris taun iki bakal ditutup luwih saka jam kerja.

Nanging, ing sawetara minggu kepungkur, akeh bar ing Inggris nawakake bir takeaway, sing disenengi para peminum. Akeh penyayang bir sing nikmati bir pertama ing pirang-pirang wulan ing dalan.

Bar ing negara-negara Eropa liyane uga mbukak maneh utawa arep dibukak maneh. Sadurunge, akeh perusahaan bir nyengkuyung para pecinta bir supaya tuku voucher sadurunge kanggo ndhukung bar sing ditutup sementara. Saiki, nalika bar iki bisa dibukak maneh, udakara 1 yuta botol bir gratis utawa prabayar sing ngenteni wong sing ngombe teka.

 

Australia: Pedagang anggur njaluk moratorium kenaikan pajak alkohol

Miturut laporan media asing, pabrikan bir, anggur lan roh Australia, hotel lan klub bareng-bareng ngusulake pamrentah federal supaya nolak kenaikan pajak alkohol.

Brett Heffernan, kepala eksekutif Asosiasi Brewers Australia, percaya manawa saiki dudu waktune kanggo nambah pajak konsumsi. "Tambah pajak bir bakal dadi pukulan liyane kanggo para pelanggan lan pamilik bar."

Miturut Perusahaan Minuman Alkohol Australia, penjualan minuman beralkohol ing Australia ambruk banget amarga kena pengaruh epidemi mahkota anyar. Ing wulan April, penjualan bir mudhun 44% taun-taun, lan dodolan mudhun 55% taun-taun. Ing wulan Mei, penjualan bir mudhun 19% taun-taun, lan penjualan mudhun 26% saben taun.

 

Amerika Serikat: 80% pabrik kerajinan nampa pendanaan PPP

Miturut survey paling anyar dening American Brewers Association (BA) babagan pengaruh epidemi ing pabrik-pabrik kerajinan, luwih saka 80% pabrik-pabrik kriya kasebut ujar manawa dheweke entuk dana liwat Program Perlindungan Gaji (PPP), sing nggawe dheweke luwih percaya diri babagan masa depan. kapercayan

Alasan liya kanggo nambah optimisme yaiku negara-negara AS wiwit mbukak maneh kanggo bisnis, lan ing umume negara-negara, pabrik-pabrik bir didhaptar ing dhaptar operasi sing diidini sadurunge.

Nanging adol umume para bir wis ambruk, lan separone ambruk 50% utawa luwih. Ngadhepi tantangan kasebut, kajaba ndhaptar utang program jaminan upah, pabrikan bir uga nyuda biaya nganti bisa.


Wektu kiriman: Sep-05-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita