Pasar bir kerajinan ing epidemi lan reaksi sing ditindakake dening perusahaan kita

Wiwit wulan Januari taun iki, epidemi kasebut nyebar lan mall, bar, restoran lan papan umum ditutup. Nganti saiki, epidemi iki wis ditindakake udakara setengah taun, sing nyebabake penurunan ekonomi global lan akeh pengangguran; Kajaba pasar internasional liyane ora optimis amarga ana faktor internasional; Kanthi nyebarake epidemi kasebut, akeh bar, restoran, pabrik bir, lan liya-liyane sing mandheg operasi, lsp. Kerugian langsung sing disebabake dening industri bir kerajinan ora bisa diukur; iki nyebabake tambah akeh dodolan peralatan bir kerajinan. Kanggo nyuda pengaruh epidemi kasebut, perusahaan kami nganyari seri langkah-langkah, kaya ing ngisor iki:

1. Nganyarke produk kanggo ningkatake kualitas peralatan bir lan nilai tambah peralatan; para insinyur ngetrapake syarat pelanggan kanggo nggawe peralatan pembuatan bir, supaya para pelanggan duwe pengalaman sing luwih apik;

2. Ngatur maneh situs web lan nuduhake produk sing paling apik kanggo pelanggan;

3. Latih para insinyur sawise-sales supaya luwih bisa ngladeni pelanggan;

4. Nyuda rega peralatan kanggo adol dhukungan kanggo para pelanggan supaya bisa miwiti bisnis pabrik bir kanthi cepet, lan nyuda rega kasebut kanthi dhasar perbaikan kualitas produk;

5. Nambah mekanisme internal perusahaan;

Muga-muga kita bakal dadi luwih apik lan nglayani luwih akeh pelanggan;

Secara medis, wis kabukten manawa ngombe kanthi moderat bisa nggawa kesehatan nyata ing awak manungsa. Huaian nyuda kolesterol, nguatake intelijen, lan ngrangsang inspirasi. Yen Zhang wis diwasa sing wis umure ngombe kanthi sah lan seneng ngombe segelas anggur Pinot Noir saben wengi, Zhang kudu bisa ngerteni efek aneh ngombe kanthi cukup. Nanging, yen Zhang seneng ngombe alkohol, mula Zhang bisa uga ora duwe kesempatan ngombe kanthi apik. Ayo goleki mupangate ngombe moderat ing awak manungsa. Akademi Bir Asia Dumens.

Pangembangan teknologi pembuatan bir modern sing terus-terusan nyedhiyakake kemungkinan sing luwih gedhe kanggo gawe marem macem-macem rasa lan syarat sing ora sopan para konsumen. Saiki, kanthi jero lan pangembangan reformasi lan pambukaan, bir peteng kanthi pesona umum wis cepet mlebu ing pasar negara Chen Mou, lan saya dadi tren masarakat bisa lolos ing urip modern.


Wektu kiriman: Sep-05-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita