• 2020 Pabrik Bir 1000L

    GALLIEN, Dumunung ing negara sing apik ing Austria. Kaping pisanan, kita ketemu ing Nuremberg Fair, Jerman ing taun 2018. Lan akeh ngrembug babagan brewery. Pungkasane dheweke ngomong babagan rencana lan nggawe pabrik bir kanggo restorane. ...
    Waca liyane
  • Jerman Kombinasi sistem minuman 500L

    --- Mikrobiologi 500L ing Jerman. Mikrobrewery 500l Firma Hausbrauerei Leidner wis diinstal lan diwiwiti ing wiwitan taun 2017. Pancen pengalaman sing nyenengake bisa kerja bareng lan kerja sama karo pemilik Pak Roland. Dheweke profesional banget lan pengalaman babagan ...
    Waca liyane
  • Sistem Pabrik Bir 1000L Jerman

    Seneng nuduhake kabar apik kanggo sampeyan. Saiki kita duwe pasar sing apik ing Eropa, ana pabrik bir 1000L. Sistem pembuatan bir unit iki yaiku 4 pabrik bir kanthi fermenter 3 pcs 1000L lan 3 pcs 2000L. Uga wis digawe jampel kaping pindho miturut ...
    Waca liyane
  • Pabrik pabrik kombinasi 500L Prancis

    Iki minangka pelanggan Prancis, pabrik bir Labo du Brasseur lan didegake ing Prancis. Pabrik bir kasebut yaiku sistem kombinasi 500L kanthi pemanasan uap lan fermenter bir 4 set lan tank bir cerah 2 set. Pelanggan ...
    Waca liyane
  • Fermenter 7BBL Kanada

    Fermenter 7BBL iki diekspor menyang Kanada lan entuk reputasi dhuwur saka klien. Gambar fermenter Sadurunge dikirim, pelanggan wis ngirim bagean Katelu kanggo mriksa ...
    Waca liyane
  • Pabrik Bir 3.5BBL Kanada

    Umpan balik pelanggan Kanada
    Waca liyane
  • Pabrik Bir Bolivia 1000L

    Iki minangka pelanggan hebat ing Bolivia, kita wis ngobrol kaping pirang-pirang lan suwe. Pungkasane, dheweke mesthekake apa sing dibutuhake kanggo peralatan pembuatan bir. Uga, pelanggan matur nuwun amarga aku sabar lan menehi perhatian marang proyek kasebut. Minangka kontrak kontrak sing wis disepakati, kita bakal ...
    Waca liyane
  • Pabrik Bir Belgia 2000L lan 4000L

    Proyek pembuatan bir Belgia 2000L lan 4000L Saiki kita ngasilake proyek pembuatan bir 2000L lan 4000L kanggo klien, klien iki sing wis ketemu ing pameran Nuremberg ing taun 2018. Lan mbahas babagan panas kanggo nggawe rencana pembuatan bir. Ing ngisor iki saiki diprodhuksi pabrik bir: ...
    Waca liyane
  • Fermenter Belgia 1000L

    Pabrik bir iki disiyapake ing Belgia, sing dibangun ing taun 2012. Uga pamilik Franky pengin nggedhekake pabrik bir ing taun 2017. Fermenter yaiku 700L, uga PVRV lan PRV minangka merek KIESELMANN minangka syarat pelanggan. ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita