Layanan Kita

01

Layanan Pra-Penjualan sing apik

Tim Obeer ora nate mandheg saka inovasi, keterlibatan aktif kanggo nggawe ilmiah lan riset, ngrungokake umpan balik saben pelanggan. Kita bakal nggawe proposal miturut sarat lan ngrancang pabrik bir.

Kita bakal ngrewangi sampeyan nggawe pabrik pembuatan bir sing apik lan ngimpi sing nyata!

02

Dhukungan Teknologi

Perusahaan Obeer duwe tim layanan purna jual profesional kanthi pengalaman udakara 20 taun. 

03

Layanan Pelatihan

Pelatih sing duwe pengalaman Obeer kasedhiya kanggo nyedhiyakake pelatihan pabrik bir ing situs. Iki kalebu ngoperasikake panel kontrol layar brewhouse / fermenter / pendinginan / tutul lan kabeh peralatan liyane saka perusahaan kami, uji coba peralatan pembuatan bir, uga prosedur reresik lan perawatan, uga pelatih sing duwe pengalaman Obeer bakal nuduhake sampeyan resep-resep nggawe bir.

04

Sawise Layanan

Sepuluh nyedhiyakake kanggo layanan sampeyan

1. Layanan sawise didol kanggo kabeh urip.

2. Layanan 24 jam kanggo sampeyan, ngatasi masalah mendesak sampeyan dhisik.

3. Garansi 5 taun kanggo produk utama.

4. Desain gratis kanggo tata letak pabrik kanggo 2D utawa 3D.

5. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan sing disedhiyakake.

6. Nganyari informasi babagan teknologi peralatan pembuatan bir nalika nyoba.

7. Layanan Door to Door, yen sampeyan butuh bagean pembuatan bir.

08
09
010
011
012