• 1000L Stacked Fermenter

    Fermenter Stacked 1000L

    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 500L Stacked Fermenter

    Fermenter tumpukan 500L

    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling
  • 300L Stacked Fermenter

    300L Fermenter Stacked

    Kabeh Konstruksi Stainless Steel AISI-304
    Jaket & Terisolasi
    Jaket Pendinginan Dobel Zona Ganda
    Piring paling ndhuwur & 60 ° Ngisor Konsep
    4 Kaki Baja tahan karat kanthi Pelabuhan Leveling