• 5000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    5000L patang pabrik bir: remukan, tank pencuci, ketel, Whirlpool

    Tunhing / ceret digawe saka waja stainless utawa tembaga.2000L Mash tun minangka prau sing digunakake kanggo proses mashing kanggo ngowahi pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi.
  • 4000L four vessel brewhouse: mash, lauter tank, kettle, Whirlpool

    4000L patang pabrik bir: remukan, tank umbi, ketel, Whirlpool

    Tunhing / ceret digawe saka waja stainless utawa tembaga.2000L Mash tun minangka prau sing digunakake kanggo proses mashing kanggo ngowahi pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi.
  • 2000L Stainless Steel Brewhouse

    Pabrik Bir Stainless Steel 2000L

    Jeneng produk: Brewhouse Baja Stainless Steel 2000L Biasane nggunakake bahan SS304 sanitasi, SS316 kanggo nggawe tank bir. 1.Mas sistem Keterangan 2000L Mash tun Tunhing / ceret mashing digawe saka stainless steel. Mash tun minangka prau sing digunakake ing proses mashing kanggo ngubah pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi. Tangki Lauter 2000L Tuner tun digunakake kanggo nyaring lan njlentrehake cairan gula (diarani wort) metu saka campuran banyu-panas sing digawe panas (diarani mash) sing ...
  • 1000L Stainless Steel Brewhouse

    Pabrik Bir Stainless Steel 1000L

    Biasane kita nggunakake bahan SS304, SS316 sanitasi kanggo nggawe tank pembuatan bir.