• 1000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 1000L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 5000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 5000L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 2000L Steam Brewing system

    Sistem Pembuatan Uap 2000L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 1500L Steam Brewing system

    Sistem Brewing Steam 1500L

    Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing siji yaiku ceret.
  • 500L Steam Brewing system

    Sistem Brewing Steam 500L

    Jeneng Produk: 500L Steam Brewing system Fungsi: Ing sistem pembuatan bir kabeh, ana rong bagean kanggo nggunakake pemanasan uap, sing siji yaiku mash tun, sing ceret. Steam Mash Tun minangka prau sing digunakake kanggo proses mashing kanggo ngowahi pati ing gandum dadi gula kanggo fermentasi. Tuning / ceret mashing digawe saka stainless steel utawa tembaga. Tunai Steam Mash diisolasi kanggo njaga suhu sing tetep. Steam Mash Tun bisa dadi fungsi siji utawa uga bisa duwe dhasar sing salah ...