Sistem Bir Cerah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng: Tank Bir Bright Bright

BBT, Tangki Bir Cerah, tank tekanan bentuke silinder, tangki porsi, tank pendingin akhir bir, tangki panyimpenan bir - iki minangka istilah sing paling umum, kalebu kelas pembuluh tekanan khusus sing padha sing dirancang kanggo nyiyapake bir karbonat sadurunge botol, diiseni tong utawa wadhah liyane. Bir karbonat sing dimurnekake didorong saka tank bir sing lager utawa tank kerucut-silinder menyang tank bir panyimpenan tekanan ing tekanan nganti 3.0 bar.

Tipe tank iki uga dadi tank target nalika nyaring bir utawa pasteurisasi bir.

1

Desain Standar Tangki Bir Cerah Vertikal

1. Volume total: 1 + 20%, Volume efektif: minangka syarat, tank silinder;

2. Lumahing njero: SUS304, TH3mmpasif pickling internal.

Lumahing njaba: SUS304TH2mm

Bahan isolasi termal: busa Polyurethane (PU), kekandelan isolasi: 80MM.

3. Koefisien polishing: 0.4µm tanpa pojok mati.

4.Manhole: bolongan sisih ing silinder.

5. Tekanan desain 4Bar, Tekanan kerja: 1.5-3Bar;

6. Desain ngisor: kerucut 60 derajat supaya gampang ragi.  

7.Cooling metode: Jaket pendinginan simpel(Cone lan silinder 2 zona adhem).

8.Sistem reresik: Bola reresik puteran puteran

9. Sistem kontrol: PT100, kontrol suhu;

10. Piranti watu karbonat ing silinder utawa ngisor.

Kanthi: lengen CIP kanthi bal semprotan, pengukur tekanan, katup pengatur tekanan mekanis, katup sampling sanitasi, katup ambegan, katup pembuangan, lsp.

10. Kaki waja tanpa baja kanthi piring dhasar sing luwih gedhe lan luwih kenthel, kanthi unit sekrup kanggo nyetel dhuwur sikil;

11. Lengkap karo katup lan perlengkapan sing gegandhengan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita