Peralatan Pabrik Anggur

Katrangan singkat:

Volume: Syarat. Silinder kanthi sisih ngisor.
Bahan: SS304, kekandelan: 2.0mm. Pangobatan liner: pasif pickling.


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan fermentasi anggur:

1. Volume: Syarat Silinder kanthi sisih ngisor.

2. Bahan: SS304, kekandelan: 2.0mm. Pangobatan liner: pasif pickling.

3. dimensi:

4. Cooling: Cooling nganggo jaket adhem, area adhem: 2, kandel lembaran 1,5mm.

5. Piranti ngresiki: tabung reresik lan bal reresik internal 360 °.

6. Tingkat cair: tampilan tingkat cairan tabung kaca silinder.

7. Ndhukung: respirator sing disegel banyu, katup sampling, termometer samping, mbukak lubang tekanan normal normal njaba.

8. outlet anggur ing sisih ngisor, saluran port ing sisih ngisor.

9. Cocokake katup lan pipa;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita