Lokakarya

Obeer minangka panyedhiya peralatan pembuatan bir paling misuwur lan misuwur ing China, kita fokus karo kabeh proses pembuatan bir, kalebu sistem pembuatan bir, peralatan pembuatan anggur, lan jalur produksi buah.

Pabrik produksi nutupi wiyar 8000 meter persegi, kanthi papat lokakarya, mesin las gas argon sing dipasang, mesin poles otomatis, uncoiler otomatis, mesin bending, peralatan las, lsp. Disertifikasi kanthi impor dhukungan otomatis lan ekspor sing tepat, entuk ISO lan Sertifikasi CE, luwih saka 10 insinyur, inspektur lan brewmaster didaftar.

Perusahaan Obeer negesake prinsip "profesi nggawe nilai, layanan mbesuk", tindakake prinsip layanan "detail padha karo kualitas", ngupayakake kanthi inovatif babagan manajemen lan model layanan adhedhasar keuntungan produk lan teknologi. Kita nandheske praktik lan berkembang ing wilayah profesional, nyoba kanggo mbantu klien supaya entuk nilai paling apik.

Kanggo memenuhi persyaratan sing luwih dhuwur babagan kualitas peralatan lan layanan, perusahaan Obeer lulus sertifikat mutu ISO9001: 2008 lan tes sertifikat CE kanggo pasar Eropa lan Amerika.

Adhedhasar prinsip "kualitas minangka dhasar", perusahaan kasebut pancen manut karo teknologi produksi peralatan bir, desain lan pabrik peralatan bir sing cocog kanggo para pelanggan ing omah lan ing luar negeri; peralatan kasebut apik banget ing pakaryan, kinerja banget lan gampang dioperasikake, lan minangka pilihan pertama kanggo nggawe bir sing bermutu. Kita duwe pangembang ilmiah lan teknologi kelas kapisan, teknologi pembuatan bir kelas pertama, teknisi produksi profesional, peralatan pangolahan canggih, nggawe sistem layanan jaminan lan jaminan lengkap, lan duwe pasokan peralatan lan kapabilitas layanan sing apik banget. Kanthi pirang-pirang taun produksi lan operasi, perusahaan ngupayakake nyedhiyakake proyek turnkey, nyadari pengadaan siji-sijine, lan menehi sampeyan macem-macem layanan.

Sugeng rawuh saben kanca bir teka teka.

Cheers !!

02
01
03